Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Een beetje roergangen op de Black Marlin

ROTTERDAM

Een van de opvarenden van de Black Marlin die vorige week dinsdag met 19 casco’s uit China arriveerde was de 16-jarige Julian Duijzer. De (binnenkort) tweedejaars student van de zeevaartopleiding van het Scheepvaart en Transport College (STC) verwierf een bijzondere stageplaats op het schip gedurende de reis. ‘De storm bij Zuid-Afrika blijft mij het meest bij.’

1 / 1
Julian Duijzer (16) voor het schip waarop hij 15 juni uit China vertrok. (Foto Bert Duijzer)

Julian Duijzer (16) voor het schip waarop hij 15 juni uit China vertrok. (Foto Bert Duijzer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook