Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Een leven lang knokken voor een open Compagnonsvaart

Gorredijk

Beurtvaartschipper Steffen van der Werff, het ms Tjerk Hiddes en de Opsterlandse Compagnonsvaart vormen al 70 jaar een onverbrekelijke drie-eenheid. Met de beurtdienst Gorredijk-Sneek en later met de stoomboot van Sinterklaas bepaalden zij het collectief geheugen van Gorredijk.

1 / 1
Steffen van der Werff. Op de foto wil hij wel, maar pas nadat hij zijn das heeft gestrikt. (Foto Gijs van Hesteren)

Steffen van der Werff. Op de foto wil hij wel, maar pas nadat hij zijn das heeft gestrikt. (Foto Gijs van Hesteren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook