Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Porsche op het water’ houdt vooral recreatievaart in de gaten

ROTTERDAM

Varen met 90 kilometer per uur, is dat leuk? Nou, in ieder geval hard. Dat mocht deze verslaggever van Schuttevaer meemaken in Rotterdam. De havendienst is bezig met de ingebruikname van de nieuwe RPA 5. Het gaat om een ultrasnelle RHIB (Rigid Hull Inflatable Boat) die de oude RPA 5 vervangt. De nieuweling wordt vanaf half augustus vooral ingezet om de snelle recreatievaart te controleren, maar doet ook andere taken.

1 / 2
Scheepvaartmeesters Marcel de Vliegh en Eugene van den Ham. (Foto Bart Oosterveld)

Scheepvaartmeesters Marcel de Vliegh en Eugene van den Ham. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook