Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Superjachten steeds groter

WINTERSWIJK

Superjachten worden steeds groter. Daarom breidt superjachtbouwer Heesen Yachts uit Oss haar vestiging in Winterswijk voor de bouw van de interieurs voor haar superjachten verder uit. Om aan de vraag naar steeds grotere superjachten te kunnen voldoen, stijgt het aantal vierkante meters van de productieafdeling van Heesen Interiors met 2.240 tot 8.100, de kantoren krijgen er 332 vierkante meter bij tot een totaal van 1.000 vierkante meter.

1 / 3
Een artist impression van de 80 meter lange Cosmos. (Illustratie Heesen Yachts)

Een artist impression van de 80 meter lange Cosmos. (Illustratie Heesen Yachts)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook