Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Erwin Fernandez werkt graag voor de studie van zijn broers

Lauwersoog

Op de Nederlandse kottervloot varen veel buitenlandse vissers. Een vrij grote groep komt uit Polen of Litouwen, maar er zijn ook enkele tientallen Filipijnen. In het weekend, wanneer de Nederlandse bemanningsleden thuis zijn, houden zij de kades bevolkt. Zij blijven aan boord. Zijn vaak een half jaar van huis, maar de verdiensten maken veel goed.

1 / 1
Erwin C. Fernandez vaart al ruim een jaar tot volle tevredenheid op de WR-67. (Foto Bram Pronk)

Erwin C. Fernandez vaart al ruim een jaar tot volle tevredenheid op de WR-67. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook