Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nautisch College: Samen sterk in maritiem onderwijs

Den Helder

Ze groeide op in Rotterdam, studeerde internationaal staatkundig recht in Leiden, was manager in de uitzendbranche en onderneemster in werving en selectie om uiteindelijk met een ruime dosis aan internationale ervaring op het gebied van lesgeven in het maritiem onderwijs te verzeilen. Sinds juli 2015 is Gabriëlle Knufman opleidingsmanager/directeur van het Nautisch College van het ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder.

1 / 1
Opleidingsmanager Gabriëlle Knufman voor de Wärtsilä generatorset in de nieuw ingerichte motorenhal van het Nautisch College in Den Helder. (Foto PAS Publicaties)

Opleidingsmanager Gabriëlle Knufman voor de Wärtsilä generatorset in de nieuw ingerichte motorenhal van het Nautisch College in Den Helder. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook