Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Riemer en Géke Kingma kiezen radicaal voor nieuwste techniek

Dordrecht

Het koppelverband Maranta-Maranta 2 (172 x 11,40 meter, 5000 ton) van Riemer en Géke Kingma uit Alblasserdam is bij Dolderman in Dordrecht gehermotoriseerd met twee EPA Tier IV final-gecertificeerde Caterpillars 3512E, de eersten van dit type in de binnenvaart. Ze vervangen twee CCR0-motoren van dit type met 120.000 draaiuren op de klok.

1 / 2
HH1930 [GW OPFOT] Koppelverband Maranta schoner dan schoon 1

HH1930 [GW OPFOT] Koppelverband Maranta schoner dan schoon 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • W.vanderMolen

    Respect Riemer en Geke om het voortouw te nemen, wens jullie voorspoedige vaart!!!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook