Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eeuw Spido in Maritiem Museum Rotterdam

ROTTERDAM

Het Maritiem Museum Rotterdam opent maandag 17 juni de tentoonstelling ‘Venster op de Haven’. Bezoekers maken kennis met rederij Spido, die 100 jaar bestaat.

1 / 1
De Spido begon met pendeldiensten voor zeelieden, maar groeide na de oorlog uit tot een bloeiende rondvaartrederij voor toeristen die kennis wilden maken met de almaar groeiende wereldhaven. (Foto Spido)

De Spido begon met pendeldiensten voor zeelieden, maar groeide na de oorlog uit tot een bloeiende rondvaartrederij voor toeristen die kennis wilden maken met de almaar groeiende wereldhaven. (Foto Spido)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook