Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Twee vrouwen bepalend voor schipperscarrière

Er mag dan Dordrecht als domicilie op de kont van zijn schip staan, schipper Kees Jan Noordhoek (1961) blijft een Zeeuw in hart en nieren. Met het provinciewapen op het stuurhuis. Voor zijn loopbaan zijn twee vrouwen bepalend geweest: zijn moeder en zijn vroegere echtgenote.

1 / 1
Kees Jan Noordhoek: ‘Dit schip is gebouwd bij Van Duijvendijk in Krimpen aan den IJssel voor een zeer kritische opdrachtgever.’ (Foto Corine Nijenhuis)

Kees Jan Noordhoek: ‘Dit schip is gebouwd bij Van Duijvendijk in Krimpen aan den IJssel voor een zeer kritische opdrachtgever.’ (Foto Corine Nijenhuis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook