Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Financiële administratie wordt steeds digitaler

MAASBRACHT

De digitalisering is de afgelopen jaren ook doorgedrongen in de financiële administratie van menig binnenvaartondernemer. Zo kunnen klanten van het administratiekantoor Peters & Van Sandijk via een app realtime de boekhouding inzien. En dat heeft veel voordelen, bijvoorbeeld in de relatie met de bank.

1 / 1
Frank Schreurs, Peter van Sandijk, Marion van de Runstraat en Johan Peters van administratiekantoor Peters & Van Sandijk in Maasbracht. (Foto Erik van Huizen)

Frank Schreurs, Peter van Sandijk, Marion van de Runstraat en Johan Peters van administratiekantoor Peters & Van Sandijk in Maasbracht. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook