Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sarah hoort bij het tankertuig

Rotterdam

Dat varen gevaarlijk kan zijn ondervond Sarah Scholtens (27) een paar jaar geleden. Als beginnend matroos kwam ze tijdens een aanlegmanoeuvre met haar hand tussen de tros en de bolder terecht. Ze verloor niet alleen haar pink, maar liep door de afschuwelijke gebeurtenis ook PTSS op, een posttraumatische stressstoornis. Toch weerhield dat haar er niet van te blijven varen.

1 / 1
Sarah Scholtens stapt binnenkort weer als stuurvrouw aan boord van een tanker, na bijna een jaar aan de wal te zijn geweest. ‘Ik mis de leidingen’. (Foto Bart Oosterveld)

Sarah Scholtens stapt binnenkort weer als stuurvrouw aan boord van een tanker, na bijna een jaar aan de wal te zijn geweest. ‘Ik mis de leidingen’. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook