Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wijnne & Barends klopt Wagenborg met 8-6

Delfzijl

Met een directeur (en later commissaris) die voorzitter was van de plaatselijke voetbalvereniging werd de naam Wagenborg in één adem genoemd met de Delfzijlster voetbalvereniging Neptunia. Menig mannelijk personeelslid trapte een balletje mee in ‘het eerste’. Anderen waren op zijn minst lid van de vereniging. Samen met Geert Wagenborg, voornoemde directeur, stencilden en vouwden de jongste bedienden het clubblad en bezorgden die bij de leden thuis. Schrijver dezes spreekt uit ervaring…

1 / 1
V.l.n.r. (staand): Mevr. Mulder, J. Mulder (scheidsrechter), Martha Wortelboer (W&B), Jaap Sanders (directeur W&B Gron.), Jurrie de Vries (W&B), daarvoor mevr. Sanders, de heer Braun (W&B en organisator van de wedstrijd), mevrouw Braun, Aldert Boek (W&B), mevr. ……., de heer Tuntelder (W&B), Herman van de Berg (W&B), mevr. Bosscher, Jaap Keuning (W&B), Arend Bosscher (EW), Piet de Boer (EW), Jan Bos (EW), mevr. K. Woldekker-Dijkstra, Ties Sleeboom (EW), Jack Heijnen (EW), mevr. Heijnen, J.C. KLasens (EW), mevr. Klasens, onbekend, Siert Zwarts (EW), Geert Wagenborg (EW). Voor (v.l.n.r.): Klaas Kamp (EW), Wim Vuursteen (EW), Siewert Woldekker (W&B), Harke Poort (liggend achter de Wagenborghoed) W&B, Tjerk Klaens (EW), mevr. Klasens, onbekend, G. Smith (W&B), Niels Barends (W&B), H.C. van Lenning (W&B), Hemmo Leeuw (W&B). (Foto collectie Henk Zuur)

V.l.n.r. (staand): Mevr. Mulder, J. Mulder (scheidsrechter), Martha Wortelboer (W&B), Jaap Sanders (directeur W&B Gron.), Jurrie de Vries (W&B), daarvoor mevr. Sanders, de heer Braun (W&B en organisator van de wedstrijd), mevrouw Braun, Aldert Boek (W&B), mevr. ……., de heer Tuntelder (W&B), Herman van de Berg (W&B), mevr. Bosscher, Jaap Keuning (W&B), Arend Bosscher (EW), Piet de Boer (EW), Jan Bos (EW), mevr. K. Woldekker-Dijkstra, Ties Sleeboom (EW), Jack Heijnen (EW), mevr. Heijnen, J.C. KLasens (EW), mevr. Klasens, onbekend, Siert Zwarts (EW), Geert Wagenborg (EW). Voor (v.l.n.r.): Klaas Kamp (EW), Wim Vuursteen (EW), Siewert Woldekker (W&B), Harke Poort (liggend achter de Wagenborghoed) W&B, Tjerk Klaens (EW), mevr. Klasens, onbekend, G. Smith (W&B), Niels Barends (W&B), H.C. van Lenning (W&B), Hemmo Leeuw (W&B). (Foto collectie Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook