Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schip vol blije gezichten

ENKHUIZEN

De windkracht mag dan zijn aangetrokken tot een stevige 7, het is niet te zien aan de beheerste wijze waarop de Prins Willem-Alexander de haven van Enkhuizen binnen vaart. Om vervolgens af te meter alsof de romp een eierschaal is. Dat is terecht, want het passagiersschip herbergt bijzondere gasten. Alle opvarenden die bij Stichting Varende Recreatie een reisje hebben geboekt, zijn mensen met een zorgvraag. En met een schip vol kwetsbare lading is het zorgvuldig varen.

1 / 1
Met de kop in de wind meert de Prins Willem-Alexander behoedzaam af in Enkhuizen. De bemanning legt er eer in de kwetsbare passagiers aan boord geen hinder te laten ondervinden van de scheepsmanoeuvres. (Foto Corine Nijenhuis)

Met de kop in de wind meert de Prins Willem-Alexander behoedzaam af in Enkhuizen. De bemanning legt er eer in de kwetsbare passagiers aan boord geen hinder te laten ondervinden van de scheepsmanoeuvres. (Foto Corine Nijenhuis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook