Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nico verlaat Scheepswerf Nieko

Franeker

Nico Nijland stond 20 jaar aan het hoofd van Scheepswerf Nieko in Franeker. De klanten kwamen er graag, dankzij de ontspannen sfeer en het betrokken vakmanschap. Nijland gaat het rustiger aan doen en deed de werf over aan Gabriel en Claire den Hollander. ‘De gemoedelijkheid willen we vasthouden.’

1 / 2
Claire en Gabriel den Hollander studeerden aan de TU in Delft en hebben vastomlijnde ideeën over de toekomst. 'Wij denken dat onderhoud in combinatie met nieuwbouw goed zou zijn.'  (Foto Gijs van Hesteren)

Claire en Gabriel den Hollander studeerden aan de TU in Delft en hebben vastomlijnde ideeën over de toekomst. 'Wij denken dat onderhoud in combinatie met nieuwbouw goed zou zijn.' (Foto Gijs van Hesteren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook