Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

STC-stagiaire Sanne: Liever stoer dan met make-up

ROTTERDAM

Als een van de weinige meisjes op de MBO-opleiding tot kapitein-manager in de binnenvaart loopt eerstejaarsstudente Sanne Quartel (16) van het STC momenteel stage op een droge-ladingschip. De ervaring bevestigt wat ze al dacht. ‘Dit is wat ik wil.’

1 / 2
Trossen los bij de Prinses Irenesluis bij Wijk bij Duurstede. (Foto Janneke Quartel-Kamphorst)

Trossen los bij de Prinses Irenesluis bij Wijk bij Duurstede. (Foto Janneke Quartel-Kamphorst)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Mieke Kuipers, ms Hensie

    Fantastisch Sanne, welkom in deze wereld. Hou vol. Het is de moeite waard.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook