Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Veranderende toekomst betekent werk aan de winkel in Den Helder

Den Helder

Jacoba Bolderheij stond ruim drie jaar geleden als aantredend directeur van het verzelfstandigde gemeentelijk havenbedrijf Port of Den Helder voor een nieuwe uitdaging. En ze kreeg het de eerste tijd niet cadeau. Vooral de grote terugloop in portcalls van offshore-schepen en de hiermee gepaard gaande inkomstenderving speelden haar parten. Daarnaast kende de nieuwe Kooyhaven een slechte start en werd de aanleg van een belangrijke offshorekade onverwacht afgeblazen.

1 / 1
Directeur Jacoba Bolderheij van Port of Den Helder: ‘Extra vierkante meters zijn cruciaal voor de verdere ontwikkeling van de haven.’ (Foto PodH/Peter van Aalst)

Directeur Jacoba Bolderheij van Port of Den Helder: ‘Extra vierkante meters zijn cruciaal voor de verdere ontwikkeling van de haven.’ (Foto PodH/Peter van Aalst)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook