Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Unieke klipperkraak op de helling

Ooit van een klipperkraak gehoord? Er bestaat er één, de Karin, en voor zover bekend is er geen tweede gebouwd. Het schip heeft de kop van een klipper en de rest van het casco heeft alle kenmerken van een kraak, zoals een naar binnen vallend achterboeisel, een vrij rechte zeeg en lage kruiplijn.

1 / 3
Unieke klipperkraak op de helling

Unieke klipperkraak op de helling

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook