Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Vergroening kan wel wat sneller’

Tweemaal brand aan boord en een gezonken Kempenaar in 1998. Leed bleef schipper Meine van der Knaap (54) niet bespaard sinds hij op zijn achttiende zijn eerste schip kocht. Maar anno 2019 ziet de toekomst er een stuk zonniger uit. Hij is eigenaar van de For-Ever en bouwt thans in Werkendam het ‘groene’ binnenvaartschip Alphenaar af.

1 / 1
'Vergroening kan wel wat sneller'

'Vergroening kan wel wat sneller'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook