Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bang voor nonnen in Hoboken

Aan de nonnen op de kostschool in Hoboken denkt schipper Joop Kievits (60) niet graag terug. Hij bracht er een deel van zijn jeugd door, maar was blij toen hij naar de basisschool in Hank mocht. Dat was nadat zijn vader zijn schip had verkocht en Joop bij zijn grootouders mocht wonen.

1 / 1
Bang voor nonnen in Hoboken

Bang voor nonnen in Hoboken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook