Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Geboren woonschipper redt stokoud motorscheepje De Hoop

Het wereldje van de historische schepen is in rep en roer. Voorzitter Rolf van der Mark van het Historisch Bedrijfsvaartuig, zegt in verenigingsblad De Bokkepoot: ‘Schippers die willen blijven varen, hebben moeite moeten doen en kosten gemaakt om te voldoen aan de eisen van het verplichte Certificaat van Onderzoek (CVO). Nu stopt ook de laatste bank, de Rabobank, met de hypotheekverstrekking aan varende woonschepen.’

1 / 2
Geboren woonschipper redt stokoud motorscheepje De Hoop

Geboren woonschipper redt stokoud motorscheepje De Hoop

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook