De luxe van vijf zonen

Schipper Dick van Weelden (48) is in het rijke bezit van vijf zonen. Zijn jongste zoon Arjen (16) vaart thans mee aan boord en volgt de opleiding tot matroos via het STC, zodat hij voorziet in zijn eigen personeel. Niet iedere schipper heeft die luxe, maar bij de zoektocht naar personeel mag de binnenvaart ook wel de hand in eigen boezem steken, zo stelt Van Weelden.

De luxe van vijf zonen

Dick van Weelden zou vaartijdenbesluit onmiddellijk afschaffen
‘Ik kijk wat ik terugkrijg voor mijn havengeld’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

De luxe van vijf zonen | Schuttevaer.nl

De luxe van vijf zonen

Schipper Dick van Weelden (48) is in het rijke bezit van vijf zonen. Zijn jongste zoon Arjen (16) vaart thans mee aan boord en volgt de opleiding tot matroos via het STC, zodat hij voorziet in zijn eigen personeel. Niet iedere schipper heeft die luxe, maar bij de zoektocht naar personeel mag de binnenvaart ook wel de hand in eigen boezem steken, zo stelt Van Weelden.

De luxe van vijf zonen

Dick van Weelden zou vaartijdenbesluit onmiddellijk afschaffen
‘Ik kijk wat ik terugkrijg voor mijn havengeld’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer