Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Basistraining Zeilvaart beoogt bewustzijn en vakmanschap

‘Men denkt wel eens dat wij uit zijn op verplichte diploma’s. Dat is echt niet zo. Integendeel. Aandacht voor veiligheid, vanuit de mensen zelf, vanuit hun vakmanschap, dat is de beste waarborg tegen ongevallen.’ Docent Peter Lock is al 15 jaar betrokken bij de Basistraining Zeilvaart. Wat is zijn rol daarin en waarom is training nodig?

1 / 1
Basistraining Zeilvaart beoogt bewustzijn en vakmanschap

Basistraining Zeilvaart beoogt bewustzijn en vakmanschap

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook