Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rafeek heeft zijn stempel voor matroos in de pocket

Of hij de eerste Syriër is die officieel matroos op een Nederlands binnenvaartschip is geworden valt moeilijk na te gaan. Maar de voormalige Syrische vluchteling Rafeek Kastoun (26) heeft sinds eind januari wel het stempel matroos op de Rijn in zijn dienstboekje staan en is nu volwaardig bemanningslid op de 135-meter tanker Nerodia.

1 / 1
Rafeek heeft zijn stempel voor matroos in de pocket

Rafeek heeft zijn stempel voor matroos in de pocket

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook