Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eigen schip onder de kont

Schipper Willem Mattheij (55) uit Terneuzen vaart sinds een half jaar op zijn eigen motorschip Styx. Daarvoor voer hij jarenlang op de duwboot Thor voor Erik Pauwels uit Antwerpen. Van de Noorse god Thor naar de doodsrivier Styx, het lijkt een kleine stap, maar Mattheij is blij dat hij weer een eigen schip ‘onder zijn kont heeft’. Zeker na het uitblijven van betalingen van rederijen voor zijn werk als aflosser.

1 / 1
Eigen schip onder de kont

Eigen schip onder de kont

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook