Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘We hadden ‘m op sleep’

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat het Russisch zeilschip Svyatoy Duhk, een bijna 30 meter lange en 5,20 meter brede replica van een in 1702 in opdracht van tsaar Peter de Grote gebouwd fregat, boven de Waddeneilanden in de golven verdween. Stuurman Dik Meijer van de sleepboot Waterman maakte het mee.

1 / 2
'We hadden 'm op sleep'

'We hadden 'm op sleep'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook