Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart staat niet vanzelf in Regeerakkoord Rutte III

In het laatste Regeerakkoord werd voor het eerst een passage opgenomen over de binnenvaart. Schipper Gerard Verschoor (58) ziet dat als verdienste van het lobbywerk van Koninklijke BLN-Schuttevaer en haar toenemende invloed. Reden voor hem om zich opnieuw in te zetten voor de brancheorganisatie als bestuurslid van de afdeling Werkendam. Niet voor het eerst overigens, meer dan 20 jaar geleden was hij negen jaar lang penningmeester van de afdeling Hardinxveld-Giessendam.

1 / 1
Binnenvaart staat niet vanzelf in regeerakkoord Rutte III

Binnenvaart staat niet vanzelf in regeerakkoord Rutte III

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.J. Verboom

    Een goed en positief stuk!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook