Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stoomsleepboot Noordzee pronkstuk Museumhaven

De restauratie van de kolengestookte, zeegaande stoomsleepboot Noordzee verkeert in de eindfase. Zo’n twee jaar lang is op Museumhaven Willemsoord in Den Helder door een enthousiaste groep vrijwilligers met stoomervaring aan dit bijzondere project gewerkt. Met als doel er niet alleen voor te zorgen dat dit erfgoed voor het nageslacht wordt bewaard, maar ook dat de sleper voor educatieve doeleinden kan worden ingezet.

1 / 2
Stoomsleepboot Noordzee pronkstuk Museumhaven

Stoomsleepboot Noordzee pronkstuk Museumhaven

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook