Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeillogger Tecla heeft arctische wateren als specialiteit

Samen met broer Gijs en moeder Jeanette Sluik exploiteert Jet Sluik de zeillogger Tecla. Zij vertelt over de grote verandering nadat haar vader overleed en hoe ze met z’n drieën de draad weer oppakten. Met de Tecla de ijzige poolwateren in.

1 / 2
Zeillogger Tecla heeft arctische wateren als specialiteit

Zeillogger Tecla heeft arctische wateren als specialiteit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook