Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Chef in de chartervaart [met recept]

Het begon ooit met kamperen aan boord en ’s avonds macaroni met tomatensaus. Maar er is veel veranderd in 40 jaar chartervaart. Dat geldt ook voor de maaltijden. Een viergangendiner is geen uitzondering meer. Naast de nautische bemanningen ontstond zo een nieuwe bedrijfstak in de branche: die van de scheepskoks. Onder hen Leo Steenbergen, die al 20 jaar meedraait.

1 / 1
Chef in de chartervaart

Chef in de chartervaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook