Chef in de chartervaart [met recept]

Het begon ooit met kamperen aan boord en ’s avonds macaroni met tomatensaus. Maar er is veel veranderd in 40 jaar chartervaart. Dat geldt ook voor de maaltijden. Een viergangendiner is geen uitzondering meer. Naast de nautische bemanningen ontstond zo een nieuwe bedrijfstak in de branche: die van de scheepskoks. Onder hen Leo Steenbergen, die al 20 jaar meedraait.

Chef in de chartervaart

Van macaroni met tomatensaus naar culinair viergangendiner
‘Veel schepen zijn nu goed geoutilleerd’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Chef in de chartervaart [met recept] | Schuttevaer.nl

Chef in de chartervaart [met recept]

Het begon ooit met kamperen aan boord en ’s avonds macaroni met tomatensaus. Maar er is veel veranderd in 40 jaar chartervaart. Dat geldt ook voor de maaltijden. Een viergangendiner is geen uitzondering meer. Naast de nautische bemanningen ontstond zo een nieuwe bedrijfstak in de branche: die van de scheepskoks. Onder hen Leo Steenbergen, die al 20 jaar meedraait.

Chef in de chartervaart

Van macaroni met tomatensaus naar culinair viergangendiner
‘Veel schepen zijn nu goed geoutilleerd’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer