Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer

Om Schuttevaer overal ter wereld bij Nederlandse zeelieden te krijgen, doet Coen Brokerhof met zijn multimediabedrijfje BMMS in Bergschenhoek al 35 jaar zijn stinkende best. Elke woensdag adresseert en pakt hij samen met zijn vrouw Olga honderden verse kranten in plastic folie, samen met NRC De Week, en bezorgt die bij alle reders. ‘Ik schat dat ik zo’n 8000 lezers van Schuttevaer bedien.’

Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer

Multimediabedrijfje voorziet de zeevaart al 35 jaar van nat en droog nieuws

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer | Schuttevaer.nl

Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer

Om Schuttevaer overal ter wereld bij Nederlandse zeelieden te krijgen, doet Coen Brokerhof met zijn multimediabedrijfje BMMS in Bergschenhoek al 35 jaar zijn stinkende best. Elke woensdag adresseert en pakt hij samen met zijn vrouw Olga honderden verse kranten in plastic folie, samen met NRC De Week, en bezorgt die bij alle reders. ‘Ik schat dat ik zo’n 8000 lezers van Schuttevaer bedien.’

Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer

Multimediabedrijfje voorziet de zeevaart al 35 jaar van nat en droog nieuws

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer