Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer

Om Schuttevaer overal ter wereld bij Nederlandse zeelieden te krijgen, doet Coen Brokerhof met zijn multimediabedrijfje BMMS in Bergschenhoek al 35 jaar zijn stinkende best. Elke woensdag adresseert en pakt hij samen met zijn vrouw Olga honderden verse kranten in plastic folie, samen met NRC De Week, en bezorgt die bij alle reders. ‘Ik schat dat ik zo’n 8000 lezers van Schuttevaer bedien.’

1 / 1
Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer

Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook