Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Helldörfer: Liefde voor andermans droom

Dat Casper Helldörfer (59) en Petra Eijkelkamp (59) meer affectie hebben voor varende schepen, doet weinig af aan de wijze waarop zij motorloze woonboten bouwen. Andersoortig zou je die kunnen noemen. Omdat Amsterdam eisen stelt aan het vervangen van woonboten, is er een niche in de markt ontstaan.

1 / 5
Liefde voor andermans droom

Liefde voor andermans droom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook