Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Varen met bijna leeg ruim

Schipper Peter Versluis (1955) van het ms Vitesse verdient al zijn leven lang zijn brood op het water, maar zo laag als nu zag hij de rivier nog nooit. De Vitesse nam onlangs nog maar 438 ton mee van Bazel naar Rotterdam. Nog geen 14% van de 3152 ton die het schip kan vervoeren.

1 / 1
Varen met bijna leeg ruim

Varen met bijna leeg ruim

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M.A.J. Bienenmann

    Leuk om hier te lezen hoe het met jullie gaat.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook