Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Geringe opkomst Friese Hoek Race

Dit voorjaar kwamen nog ruim 60 skûtsjes naar Lemmer Ahoy, een mooi aantal. Dit weekend waren dat er slechts 21. Van de SKS zeilde alleen Lemmer mee, Jasper Visser stond aan het helmhout. In twee dagen vier korte wedstrijden, beide dagen weinig wind, sleepboot Argus hoefde geen omgeslagen skûtsjes rechtop te trekken.

1 / 2
Geringe opkomst Friese Hoek Race

Geringe opkomst Friese Hoek Race

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook