Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groningen Seaports vindt havenmeester in eigen huis

De nieuwe havenmeester van Groningen Seaports heet Pieter van der Wal. Hij volgde 20 september André Bruijn op, die na 11 jaar in functie te zijn geweest, met pensioen is gegaan. Van der Wal (51) is geboren op Ameland en begon zijn carrière op zee.

1 / 1
Groningen Seaports vindt havenmeester in eigen huis

Groningen Seaports vindt havenmeester in eigen huis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook