Klaas-Jelle Koffeman: ‘Laat gewoon zien wat je doet’

‘Het voorzitterschap is een pro deo functie. En natuurlijk maak ik er gebruik van, ook voor mijn netwerk’, zegt Klaas-Jelle Koffeman aan de vooravond van ‘zijn’ Holland Fisheries Event op Urk. ‘Dertig jaar visserij heeft mij gemaakt tot wie ik ben.’ Lachend: ‘Een gepensioneerd visserman met teveel vrije tijd.’

Klaas-Jelle Koffeman: ‘Laat gewoon zien wat je doet'

Klaas-Jelle Koffeman hoopt op Holland Fisheries Event als ‘melting pot’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Klaas-Jelle Koffeman: ‘Laat gewoon zien wat je doet’ | Schuttevaer.nl

Klaas-Jelle Koffeman: ‘Laat gewoon zien wat je doet’

‘Het voorzitterschap is een pro deo functie. En natuurlijk maak ik er gebruik van, ook voor mijn netwerk’, zegt Klaas-Jelle Koffeman aan de vooravond van ‘zijn’ Holland Fisheries Event op Urk. ‘Dertig jaar visserij heeft mij gemaakt tot wie ik ben.’ Lachend: ‘Een gepensioneerd visserman met teveel vrije tijd.’

Klaas-Jelle Koffeman: ‘Laat gewoon zien wat je doet'

Klaas-Jelle Koffeman hoopt op Holland Fisheries Event als ‘melting pot’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer