Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Trouwe vaklieden bij Wessels

Alles gaat volgens de weg van de geleidelijkheid bij Wessels Tischlerei und Alubau in het Duitse Haren. Al sinds 1914, toen Heinrich Wessels in het centrum van Haren een bouw- en timmerbedrijf begon. Zoon Gerhard nam het bedrijf in 1938 over. Hij koerste via een uitbreiding met een meubelzaak uiteindelijk begin jaren ‘50 richting maritieme wereld.

1 / 3
Trouwe vaklieden bij Wessels

Trouwe vaklieden bij Wessels

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook