Trouwe vaklieden bij Wessels

Alles gaat volgens de weg van de geleidelijkheid bij Wessels Tischlerei und Alubau in het Duitse Haren. Al sinds 1914, toen Heinrich Wessels in het centrum van Haren een bouw- en timmerbedrijf begon. Zoon Gerhard nam het bedrijf in 1938 over. Hij koerste via een uitbreiding met een meubelzaak uiteindelijk begin jaren ‘50 richting maritieme wereld.

Trouwe vaklieden bij Wessels

Hout- en aluminiumbouw voor binnenvaart en zeekastelen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Trouwe vaklieden bij Wessels | Schuttevaer.nl

Trouwe vaklieden bij Wessels

Alles gaat volgens de weg van de geleidelijkheid bij Wessels Tischlerei und Alubau in het Duitse Haren. Al sinds 1914, toen Heinrich Wessels in het centrum van Haren een bouw- en timmerbedrijf begon. Zoon Gerhard nam het bedrijf in 1938 over. Hij koerste via een uitbreiding met een meubelzaak uiteindelijk begin jaren ‘50 richting maritieme wereld.

Trouwe vaklieden bij Wessels

Hout- en aluminiumbouw voor binnenvaart en zeekastelen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer