Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Opkomst en ondergang TSM

De Terneuzense Scheepsbouw Maatschappij (TSM) kende een lange bloeiperiode, maar belandde uiteindelijk in een crisis. Eind jaren ‘70 van de vorige eeuw kondigde zich het einde van de werf aan. Wat resteerde waren de verhalen en foto’s. Ze waren voor Frans Dooms reden de geschiedenis levend te houden. ‘Dat verdient TSM.’

1 / 1
Opkomst en ondergang TSM

Opkomst en ondergang TSM

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook