Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Langzaam in de versukkeling

Pannenkoekenschip ’t Schip heeft jarenlang het beeld bepaald aan de Kop van de haven van Beverwijk, niet ver van de beroemde Zwarte Markt. Eigenaar Emiel Woltheus uit Uitgeest kocht het 86-meterschip Marijo II in 1988. Hij liet haar tot 51 meter inkorten bij Scheepswerf Ruitenberg in Raamsdonksveer en een nieuwe opbouw plaatsen bij Scheepwerf Vooruit in Zaandam.

1 / 2
Langzaam in de versukkeling

Langzaam in de versukkeling

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook