Traag door de Kempen

Je moet wel geduld hebben. Met een vaartje van 5,5 kilometer per uur schuift de oever aan ons voorbij tussen Arendonk en Turnhout. Snel gaat het niet. Maar het is dan ook een ander soort leven hier in de Kempen. Hier moet je geen haast hebben of snel veel willen verdienen. Dit is het gebied waar de Kempenaar is ontstaan en nog steeds thuis is. Zoals de Marian van Frans Hooijmans uit Kerkdriel.

Traag door de Kempen

Frans Hooijmans vaart alleen, maar is niet alleen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Traag door de Kempen | Schuttevaer.nl

Traag door de Kempen

Je moet wel geduld hebben. Met een vaartje van 5,5 kilometer per uur schuift de oever aan ons voorbij tussen Arendonk en Turnhout. Snel gaat het niet. Maar het is dan ook een ander soort leven hier in de Kempen. Hier moet je geen haast hebben of snel veel willen verdienen. Dit is het gebied waar de Kempenaar is ontstaan en nog steeds thuis is. Zoals de Marian van Frans Hooijmans uit Kerkdriel.

Traag door de Kempen

Frans Hooijmans vaart alleen, maar is niet alleen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer