Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Soms denk ik aan Treffers’

Het is Kees van de Graaf nog steeds gelukt te blijven varen, de afgelopen driekwart jaar. Aan zijn duwsleepboot Mazzel lag het niet, die wilde wel. Maar sinds zijn stuurman vorig jaar juni opstapte, zoekt Kees naar een vervanger. Hij is nu aangewezen op uitzendkrachten. ‘Soms denk ik weleens dat ik mijn boot beter naar Treffers kan brengen, zo moedeloos word ik ervan.’

1 / 1
‘Soms denk ik aan Treffers'

‘Soms denk ik aan Treffers'

Kees van de Graaf weet niet waar hij een stuurman vandaan moet halen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook