Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

De krullende hand van een vrije vogel

Dat elk handschrift specifiek is, is bekend. Dat hetzelfde geldt voor een scheepsbrandmerk, dat wist ik niet. Toch is het logisch: ook dat is handwerk. In het nautische Nederland van vandaag zijn er drie mannen die scheepsbrandmerken aanbrengen. Allen met een eigen handschrift. Dat van de man in het Noorden is klassiek. Hij houdt van krullen. Maar dan wel met een duidelijk einde.

1 / 1
De krullende hand van een vrije vogel

De krullende hand van een vrije vogel

Brandmerken van schepen is van onderschatte waarde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook