Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste kandidaat doet entreeproef praktijkexamen rondvaartboot

Op een schip van rondvaartbedrijf Kool in Groningen is onlangs de eerste entreetoets voor het nieuwe praktijkexamen rondvaartschipper afgenomen. Op de rondvaartboot Wonderlaand kon de kandidaat laten zien of hij beschikte over de juiste basisvaarvaardigheden.

1 / 1
Eerste kandidaat doet entreeproef praktijkexamen rondvaartboot

Eerste kandidaat doet entreeproef praktijkexamen rondvaartboot

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook