Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

MSC 931 Knokke capituleert niet

De door de Belgische Marine afgedankte kustmijnenveger MSC 931 Knokke ligt sinds 2012 te verkommeren in het Kempisch Dok in Antwerpen. De havenmeester heeft het schip de wacht aangezegd. De oude mijnenveger is zelfs uit veiligheidsoverwegingen tot ‘verboden terrein’ bestempeld.

1 / 1
MSC 931 Knokke capituleert niet

MSC 931 Knokke capituleert niet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook