Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sersio blij op bunkerboot

Zijn oudere broer was zijn grote voorbeeld. Die voer op een tanker. En dus wilde Sersio Redout (25) ook de binnenvaart in. Hij begon op zijn 15de aan het STC in Rotterdam om daar tot matroos opgeleid te worden. Maar die opleiding bleek helemaal niets voor hem. ‘Ik kon niet stilzitten’, zegt Sersio.

1 / 1
Sersio blij op bunkerboot

Sersio blij op bunkerboot

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook