Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Noorse liefde op verlengde spits

Een beetje avontuur in het leven is haar niet vreemd. Arda Refvik-Vos (1968) vaart sinds vorig jaar zomer met haar Noorse man Endre (1970) op de verlengde spits Fant. Die naam betekent reiziger in het Noors en is bewust gekozen. Want de twee willen niets liever dan zwerven. Ze genieten volop, zegt Arda, terwijl hun schip voor de wal bij het Kanaleneiland in Utrecht ligt te deinen op de golven van de langsblazende tankers.

1 / 1
Noorse liefde op verlengde spits

Noorse liefde op verlengde spits

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook