Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Dolende Brons-motoren

Wie, wat, waar, wanneer en wat kost het? Vragen die nijpend worden voor de Bronsstichting annex het dakloze Brons Motorenmuseum in Appingedam. Nijpend omdat het museum al tijden geen publiek meer kan ontvangen en de stichting haar werk wil voortzetten. Oprichter en voorzitter Anne Nijboer (62), Henk Huisman (60) en Peter Kort (47) doen hun verhaal.

1 / 1
Dolende Brons-motoren

Dolende Brons-motoren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook