Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sociale leven speelt zich af aan de wal

Kees en Helma Lingen-Rijsdijk varen op het droge-ladingschip Sanitas. Helma woonde 27 jaar aan de wal voor de kinderen. Dat was destijds niet gebruikelijk. Ze kwam twee jaar geleden weer aan boord, omdat het toen wat minder liep met het personeel en de kinderen intussen groot zijn. Sindsdien is het vaargebied aangepast, zodat Helma niet alles aan de wal hoeft te missen.

1 / 1
Sociale leven speelt zich af aan de wal

Sociale leven speelt zich af aan de wal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook