Nathalie overwint heimwee

Nathalie Marinus (27) vaart met haar vriend Kevin Quist (31) en hun dochtertje Abbygail op de 70 meter lange Takana. Ze is van de wal en leerde haar vriend kennen omdat zijn oma bij haar in de buurt woont. Ze kende de binnenvaart niet en zou nooit gaan varen, omdat ze heel erg heimwee had. Maar nu heeft ze haar draai aan boord gevonden. Al betwijfelt ze de toekomst van het gezinsbedrijf in de binnenvaart.

Nathalie overwint heimwee

‘Nu het een 24 uurs-business wordt zie je vrouwen en kinderen verdwijnen’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nathalie overwint heimwee | Schuttevaer.nl

Nathalie overwint heimwee

Nathalie Marinus (27) vaart met haar vriend Kevin Quist (31) en hun dochtertje Abbygail op de 70 meter lange Takana. Ze is van de wal en leerde haar vriend kennen omdat zijn oma bij haar in de buurt woont. Ze kende de binnenvaart niet en zou nooit gaan varen, omdat ze heel erg heimwee had. Maar nu heeft ze haar draai aan boord gevonden. Al betwijfelt ze de toekomst van het gezinsbedrijf in de binnenvaart.

Nathalie overwint heimwee

‘Nu het een 24 uurs-business wordt zie je vrouwen en kinderen verdwijnen’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer