Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Mijn vader zei: succes ermee’

De 19-jarige Matthias Nobel is eigenaar van een Dortmunder, maar hij moet zijn schipperspapieren nog halen. En om het makkelijk te maken staat er ook nog een direct omkeerbare Industrie in de machinekamer. ‘Ik heb mijn vader overal al over gebeld, wel 100 telefoontjes per dag.’

1 / 1
'Mijn vader zei: Succes ermee'

'Mijn vader zei: Succes ermee'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • M. Smitsman

    Houdt vooral de motor in ere!

  • G Broer

    G.BROER als schipper eigenaar er op gevaren van 1978tot 1984 een gewéldige motor Succes er mee

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook