Beter af dan in de horeca

Marc Oosterwaal vaart als scheepsmanager op het tankschip Saba. Dat betekent dat hij via zijn BV het management van het schip doet en het personeel inhuurt. Hij komt uit een varende familie, maar koos aanvankelijk voor de horeca. Hij begon pas op 28-jarige leeftijd in de binnenvaart. Het was een keuze voor zijn gezin.

Beter af dan in de horeca

Scheepsmanager Marc Oosterwaal kiest voor zijn gezin

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Beter af dan in de horeca | Schuttevaer.nl

Beter af dan in de horeca

Marc Oosterwaal vaart als scheepsmanager op het tankschip Saba. Dat betekent dat hij via zijn BV het management van het schip doet en het personeel inhuurt. Hij komt uit een varende familie, maar koos aanvankelijk voor de horeca. Hij begon pas op 28-jarige leeftijd in de binnenvaart. Het was een keuze voor zijn gezin.

Beter af dan in de horeca

Scheepsmanager Marc Oosterwaal kiest voor zijn gezin

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer